marți, 5 mai 2009

Mai pe Româneşte.

Incep prin a spune ca deja mi s`a facut rau de amestecatura asta cu tezele. Cand spun "Mai pe Româneşte. " ma refer la modul in care se vorbeste in Minister. Aia e dusa? Nu, pe bune. Nu are ce face? Ce ne tot freaca atata? Adica.. uneori pur si simplu am impresia ca NU ne trebuie minister ca asta. Sa se duca in... Papuci. =) Si mai e si ideea aia, cum ca tre` sa fii idiot sa mai zici ca "Personal.. Am impresia ca este mai bine asa." da` mai lasa`ma cu impresia ta.. si nu ne mai suci` atata.

Peste asta, ajungem si la Ideea cu Gripa Porcina. [Da, Blaster...]. Toti au innebunit. Azi.. iesind din metrou l`am vazut pe unu` cu masca d`aia medicinala. Oamnei buni [si natarai.] aduceti`va aminte ca Nu a ajuns la noi in tara. Sincer? E destul de aiurea sa vezi un om cu o masca. Era sa mor de ras. Plus ca vorbeam la telefon.. Si persoana respectiva m`a intrebat daca sa sune la 112 pt ambulanta.. pt ca nu mai puteam de ras.

Trecand peste. Am impresia ca toata populatia Romaniei e luata peste picior.

A. da. tot suntem in Ro. Data viitoare knd va intreaba unu` cu "fata de BO$$" daca sunteti emo.. Spuneti "Moron. You`re gay." Nu o sa se prinda.. iti multumeste ca l`ai aprobat cu decizia sa si pleaca mai departe. Cand o sa`l intrebe pe amicu` lui "Gigel" daca e ceva de bine.. O sa ramana uimiti. O sa`si dea seama ca inseamna "Marul.. Ani iti iei". O sa fie ceva de genu.. ca daca mananci mere.. Intineresti. Asa ca daca il vezi data viitoare cu un mar in mana.. si se ia iar de tine... Spune`i`o pe romaneste. Mai pe Româneşte. Poate intelege. =)

Postat de Lintu.

--

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu